Beauty Wise Bahaya Ke Tidak? Baca ni!

Ramai yang komen tanya admin, beauty wise ni lulus KKM tak? Beauty wise bahaya tak?

Selamat atau tak admin tiada bukti bahawa produk ini mengandungi bahan terlarang atau tidak tetapi produk ini tiada sebarang kelulusan KKM kerana KKM tidak mengeluarkan apa-apa kelulusan untuk produk kosmetik.

Baca ni Produk Lulus KKM? Ubat Kelulusan KKM? Anda Ditipu!

Beauty Wise nampak sama dengan Brilliant Skin!

Kalau anda perasan, cuba tengok kedua produk ni. Hampir sama dan keduanya menggunakan kojic acid sebagai bahan utama.

Beauty Wise

Packaging sama cuma warna je lain-lain. Lain tu semua sama. Brilliant Skin telah diharamkan kerana mengandungi bahan beracun.

Nasihat admin, elakkan beli produk macam ni. Terus terang, admin tak confident dengan produk macam ni. Cari produk di Farmasi, Drugstore atau produk tempatan seperti HAUS, Ainaa Beauty, Bluebell Skincare, Raiffles & lain-lain.

close

🕶 Relax!

Get The Latest KKM Banned List of Cosmetics, Supplement & Medicine Straight to Your Mailbox For Free!

We’ll never send you spam or share your email address.
Find out more in our Privacy Policy.

10+ years Experience in Pharmaceuticals, Supplements, Medicines & Cosmetics. Spead the Awareness to enjoy healthy lives!

Leave a Reply