Beauty Wise Bahaya, Confirmed!

Beauty wise, ramai yang tanya admin bahaya ke tidak. Admin juga sudah menyuarakan bahawa produk ni sama macam brilliant skin dan packaging dia sebiji.

Baca ni Beauty Wise Bahaya Ke Tidak? Baca ni!

beauty wise

Masa tu admin tak ada bukti sebab tiada apa yang admin lakukan cuma admin berjaya menggunakan common sense admin sebagai manusia berakal yang dicipta oleh Tuhan.

Dari awal admin dah bagi hint pasal produk ni tetapi masih ada yang kata pakai elok je.

Ya, itu kesan jangka masa panjang dan akan datang kulit anda akan lebih jadi teruk dan teruk seperti mangsa mangsa kita sebelum ni.

Ada yang dah serik, dan ada yang tak pernah serik. Demi kecantikan, sanggup jadi bodoh dan tak risau akan kesihatan diri.

Admin doakan supaya anda terbuka hati untuk berhenti menggunakan produk seperti beauty wise dan produk lain yang admin pernah tulis.

Nak support orang tempatan? Silakan ada je produk berkualiti orang tempatan. Baca ni 5 Produk Kecantikan (Skincare) Tempatan Terbaik!

Sumber: KPKesihatan.com

close

🕶 Relax!

Get The Latest KKM Banned List of Cosmetics, Supplement & Medicine Straight to Your Mailbox For Free!

We’ll never send you spam or share your email address.
Find out more in our Privacy Policy.

10+ years Experience in Pharmaceuticals, Supplements, Medicines & Cosmetics. Spread the Awareness & enjoy your healthy lifestyles!

Leave a Reply