Forex Trading

Nak Trade Forex Modal USD$10,000 dengan Bermodalkan RM800?

Tak ada siapa sanggup rugi USD$10,000 atau bersamaan RM41,655 dalam Forex tapi…

Nak untung besar sampai USD$1,000 sehari dengan Forex!

Kalau start modal USD$100 pula, untungnya sen sen je la..

kalau guna leverage besar, MC pula sebab tak reti nak “cut loss”

Ok tak apa. Hari ni saya nak kongsikan bagaimana anda boleh…

Trade Bermodalkan USD$10,000 dengan modal RM800 je!

Pernah dengar FTMO?

FTMO ni adalah Broker yang beri Fund kepada Trader yang berhajat nak trade bermodalkan USD$10,000 hingga $100,000…

Dia akan berikan anda 30% daripada profit daripada anda trade!

tapi sebelum tu…

Anda kena buat 3 step challenge dimana trader kena ambil ujian ni dulu sebelum trade modal sebenar yang mereka akan bagi…

Step 1

Anda kena buat profit USD$1,000 dalam 30 hari…minimum 10 hari..

Maksimum daily loss adalah USD$500 dan max USD$1,000 total…

Contoh:

Anda kena trade profit USD$1,000 dalam 30 hari dalam akaun demo $10,000..

Katalah hari ke-11 (belum sampai 30 hari) anda dah dapat profit USD$1,000 tu, anda akan terus ke step 2 secara automatik…

Jika masih tak capai target profit, so ada baki 19 hari lagi untuk dapatkan target profit USD$1,000 tu.

Lepas 30 hari kalau tak dapat profit, anda akan gagal.

Tak boleh loss sehari lebih USD$500 dan total loss lebih USD$1,000!

Step 2

Anda kena buat profit USD$500 dalam 60 hari…minimum 10 hari..

Maksimum daily loss adalah USD$500 dan max USD$1,000 total…

Contoh (sama juga dengan step 1):

Anda kena trade profit USD$500 dalam 60 hari dalam akaun demo $10,000..

READ  Apa itu Forex & Forex Trading?

Katalah hari ke-11 (belum sampai 60 hari) anda dah dapat profit USD$500 tu, anda akan terus ke step 2 secara automatik…

Jika masih tak capai target profit, so ada baki 49 hari lagi untuk dapatkan target profit USD$500 tu.

Lepas 60 hari kalau tak dapat profit, anda akan gagal.

Tak boleh loss sehari lebih USD$500 dan total loss lebih USD$1,000!

Step 3

Terpulang nak trade profit brape pun dan tiada maksimum hari…minimum 10 hari..

Maksimum daily loss adalah USD$500 dan max USD$1,000 total…

Contoh:

Anda boleh buat profit brape pun anda nak guna akaun REAL $10,000..

Katalah hari ke-11 anda dah dapat profit USD$5,000, anda akan terus dapat 30% dari profit USD$5,000 tu!

Maksimum daily loss adalah USD$500 dan max USD$1,000 total tau…

Macam Mana Nak Join?

  1. Anda kena join step 1 dulu. Klik sini untuk daftar.
  2. Pilih akaun mengikut modal yang anda nak.
  3. Jika anda pilih akaun modal USD$10,000 anda perlu bayar €155 bersamaan RM700 lebih (Biasa bank akaun tolak RM800)
  4. Tunggu verifikasi dan kemudian boleh start trading.
  5. Duit anda €155 tu akan dipulangkan bila anda sampai step 3. Step 2 tu free je kalau lepas Step 1.

Tak Reti Trade?

Jangan risau, dalam tu dia ada buat academy belajar trade Forex.

Semoga berjaya!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *