forex trading

Laman Web Forex Trading Telah Disekat

Panas isu forex trading ni sampai kaki forex gaduh dengan kaki saham, kaki saham pun banyak bash kat dalam group-group mereka.

Perkara ni dari 2 minggu lepas lagi admin nak bagi tau, tapi hari ni baru berkesempatan nak bagi tau.

Hampir semua laman web berunsurkan forex trading telah disekat dan tidak boleh diakses dari sini (Malaysia). Admin tak tahulah samaada ip address admin sahaja yang kena block atau internet provider block atau MCMC block satu Malaysia.

Forex Trading
Laman Web XM telah disekat
Forex Trading
Laman Web FBS juga turut disekat

Cara Akses Web Forex Trading?

Sebenarnya ada banyak cara dan salah satunya menggunakan VPN. Download je apps VPN kat mana-mana apple store atau playstore dan aktifkan vpn tu. Dah boleh akses macam biasa.

Project Manager at | + posts

Leave a Reply