You are currently viewing Kursus WordPress Yang Trusted & Terbaik

Kursus WordPress Yang Trusted & Terbaik

Kursus WordPress kalau kita Google memang ada banyak yang buat kursus WordPress

Ada yang harga bawah RM500, bawah RM1,000 dan ada juga yang atas RM2,000!

Persoalannya, adakah mereka akan mengajar dengan teknik dan cara yang betul?

TOP 3 Kursus WordPress Yang Betul Betul Trusted & Terbaik!

1. Mu Dot My

Kursus WordPress Mu Dot My
Boleh claim HRDF tu…

Mu dot my ni adalah Syarikat yang berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia.

Senang cite dia ada MOF.

Sesuai untuk company diluar sana yang nak hantar pekerja belajar buat website atau landing page guna WordPress.

Sebab apa?

Sebab boleh claim HRDF.

Siap dapat Free 1 Tahun Domain Name & Hosting lagi tu.

Dia juga sangat sangat dipercayai kerana client dia semua dari badan kerajaan dan berkanun.

Modul pembelajaran dia juga agak lengkap dan bagus serta…

dia ada support after sales tu!

Lepas balik kursus WordPress tak faham lagi, boleh minta bantuan dari dorang.

Bestkan?

2. Zahid Aramai

Kursus WordPress Zahid Aramai
Engineer Petronas pun reti WordPress?

Ok, yang ni saya kenal sangat mamat ni.

Dia ni Freelancer. Dia ni agak popular di Group Group WordPress dan dia ni poyo sikit tapi…

Dia sangat trusted dan skill dia tu terbaik.

Kenapa saya cakap macam tu?

Sebab client dia ni oversea aje memanjang. Jarang jarang local customer.

Maksudnya, kalau orang luar pun percaya pada dia, rasa-rasa korang?

Skill dia agak mantap dan dia ni juga digelar sebagai “Sifu Kelajuan”.

Website yang dia buat semua laju laju belaka.

Korang bakal belajar bina website WordPress yang laju, dan paling penting ikut Web Protocol.

Dia takkan ajar benda mengarut macam spam backlink untuk naikkan ranking di Google (SEO) dan…

ajar benda bukan bukan untuk bina website guna WordPress!

3. Hadee Roslan

Kursus WordPress Hadee Roslan

Last but not least, ini pun sangat dipercayai dan terbaik.

Bukan sebab dia orang kampung den…

Dia ni salah seorang Moderator dalam Group Kedai Kopi WordPress yang popular di Facebook.

Dia seorang Freelancer juga, banyak berkongsi ilmu tentang WordPress.

Mahir bab teknikal, security dan cache iaitu salah satu fungsi untuk lajukan web.

Dia ni kira otai lah antara 3 ni.

Otai masih berbisa…haha

So itu sahaja ulasan saya tentang kursus WordPress yang boleh dipercayai dan terbaik.

Kalau rasa nak pergi kursus WordPress lain pun takpe, tapi tu lah..

takut belajar benda yang tak betul..

Han

Web Designer, Web Developer, Digital Marketer, Content Writer & A Blogger. Administrator at Xhanxeli Network Website.
Disclaimer: The opinions expressed on this website; enteries and in the comments section, are not necessarily those of xhanxeli.com, it's advertisers, or anyone else displayed on this website.

This Post Has 2 Comments

  1. Zahid Aramai

    Thanks abam atas review yang jujur untuk Kursus WordPress Website tadi yaaaa.. Poyo ek saya? Sedih la macam ni.. hohoho

    Zahid Aramai
    – Kursus WordPress

    1. Han

      bukan biashe-biashe abam yang komen ni.. yela awk poyo sgt dgn sifu 4.0..haha

Leave a Reply